Smart Cash & Card Wash

GESTIONAREA SPALATORIEI SELF SERVICE

Local sau de la Distanta

SMART CASH

Smart Cash este un software de gestionare care permite colectarea de date din fiecare punct al spalatoriei auto: de la pista de autoservire la aspirator, de la curățarea covoarelor până la începutul pistei, de la furnizorul de produse până la punctul de activare a tunelului. Toate dispozitivele vor fi conectate prin intermediul liniei RS485 la concentrator (PC-ul industrial), pe care va fi instalat software-ul Smart Cash.

Fiecare stație va comunica în timp real cu Smart Cash, trimitând totaluri, orice miscare sau alarma, rezervor sau rezervor de distribuție.

Smart Cash va procesa toate datele primite de la fiecare stație afișându-le pe ecran, simplificând considerabil gestionarea întregii spălătorii auto.

Pachet Smart Cash Control Incasari

Exemplu de Functionalitate | SMART CASH

Schema Self Cash

CARD WASH

CardWash Revolution este un software inovator care operează în cloud si care vă permite să gestionați complet și eficient operațiunile de plată, marketing, control și securitate în toate activitățile de spălare auto. Totodata, fidelizeaza clientul final prin numeroase avantaje și beneficii.

CardWash Revolution vă permite să îmbunătățiți și să optimizați procesele de producție ale companiei, crescând semnificativ veniturile și satisfacția clienților finali.

Logo Card Wash

CardWash Revolution permite printre altele:

 • Vedere de ansamblu asupra tranzactiilor si incasarilor in timp real, atat in total, cat si in detaliu
 • Controlul funcționarii echipamentelor
 • Gestionarea echipamentelor de la distanță
 • Crearea campaniilor promoționale
 • Trimiterea informatiilor direct către client
 • Securitatea datelor cardului
 • Gestionarea alarmelor stației
 • Setarea de tarife și condiții independente pentru 10 tipuri de cărți
 • Actualizări și asistență de la distanță
 • Gestionarea sistemul de pe orice dispozitiv conectat la internet

Datele clienților și înregistrarea Cardului Contactless
Fiecare card este tipărit cu un număr unic de identificare la nivel mondial și, odată ce cardul a fost cumpărat, este suficient să îl înregistrați pe site-ul CardWash Revolution (adresă specifică pentru fiecare mașină de spălat). Sistemul recunoaște automat sistemul emitent și asociază cardul cu proprietarul.

Cardul funcționează chiar dacă nu este înregistrat la spălătoria auto, dar dacă este înregistrat vă permite să profitați de avantaje și promoții și poate fi reîncărcat cu Paypal sau alte sisteme de plată.

Colecții în timp real
Datorită citirii analitice și contabilității tuturor operațiunilor efectuate atât cu carduri, cât și cu numerar, în orice moment este posibil să cunoașteți colectarea fiecărui echipament instalat, a întregului sistem sau a mai multor sisteme dacă sunteți proprietarul mai multor spală centrele.

Control asupra funcționării echipamentului
Fiecare dispozitiv echipat cu un sistem de plată este conectat la sistem printr-un cablaj și comunică toate informațiile fiecărei operațiuni și starea de funcționare către computerul care administrează curtea; în cazul unei anomalii, pictograma mașinii se schimbă de la verde (în funcțiune) la roșu (alarmă)

Comunicare de date
La înregistrarea cardului, clientul comunică e-mailul și, eventual, numărul de telefon mobil, iar acestea vor fi utilizate pentru orice comunicare către client, de exemplu o închidere pentru întreținere, prezentarea sau lansarea unui nou produs, o inițiativă sau o anumită promoție , sau pur și simplu urări de vacanță, toate gestionate într-un mod automat, practic și rapid.

Siguranță
Datorită memorării și trasabilității operațiunilor, în caz de furt sau pierdere, cardul poate fi blocat și poate fi emis un nou card, cu aceleași caracteristici de credit și tarif ca și cel anterior. La fel și pentru cărțile deteriorate sau distruse; este suficient să fiți înregistrați în sistemul CardWash Revolution sau să aveți numărul de identificare unic pentru a urmări toate operațiunile efectuate până la ultima și, prin urmare, atât utilizatorul final, cât și mașina de spălat sunt protejate și protejate. În ciuda gradului foarte ridicat de protecție și securitate împotriva fraudei sau reîncărcărilor neregulate, sunt active în sistem verificări automate suplimentare pentru a evidenția anomaliile de reîncărcare sau comportamentul anormal de credit

Promoții
Folosind software-ul CardWash Revolution, puteți activa numeroase tipuri de promoții care vă permit să păstrați clienții finali în diferite moduri, creând un sistem de marketing extrem de modern și eficient. De exemplu, puteți avea:

 • Bonus pentru înregistrarea online, care îi recompensează pe cei care se înregistrează în baza de date a sistemului,
 • Bonus pentru clientul care nu a participat la spălarea auto mai mult de o anumită perioadă, pentru a-l atrage,
 • Bonus la reîncărcare, care îi recompensează pe cei care își reîncarcă cardul cu denumiri mai mari,
 • Bonus aleatoriu, care funcționează ca un fel de extragere aleatorie și apoi recompensează în mod aleatoriu un client fără un motiv specific
 • Clasarea bonusului, care recompensează clienții (cu carduri) care profită la maximum de spălare
 • Cadou de ziua de nastere, care, folosind datele furnizate de client in baza de date in momentul inregistrarii, recompenseaza clientul care este ziua de nastere
 • Reducere specială în anumite zile ale săptămânii
 • Happy Hours, în intervale de timp prestabilite

În plus, dacă operatorul de spălătorie are alte activități în apropiere sau pe piață în sine, promoțiile încrucișate pot fi activate și cu ajutorul încărcătorului de contor (Minipos). Promoțiile pot fi activate individual sau simultan, într-un mod foarte practic, intuitiv și rapid.

Promoțiile sunt comunicate clientului prin mesaj text sau, de preferință, prin e-mail.

Tarife diferite pentru diferite tipuri de clienți
Sistemul vă permite să configurați până la 10 tipuri diferite de carduri cu tarife independente, promoții și reduceri. Dacă una sau mai multe promoții sau bonusuri sunt activate, fiecare tip de carte poate fi setat independent pentru a profita sau nu de acțiunile planificate. Tipul de card cu care sunteți asociat poate fi modificat de manager direct din software.

Actualizări și asistență de la distanță
Datele colectate de echipamentele individuale conectate la sistem sunt trimise către software-ul online în timp real (2 trimiteri pe secundă); o memorie pe fiecare sistem de plată permite să țină înregistrate ultimele 5000 de tranzacții și, prin urmare, să nu piardă date în caz de defecțiuni ale rețelei sau ale computerului. În orice caz, tranzacțiile înregistrate vor fi transferate automat pe computer de îndată ce anomalia care nu permite transmiterea este rezolvată. Comunicarea dintre sistem și computer (în ambele direcții) ne permite, de asemenea, să efectuăm intervenții de asistență sau să instalăm actualizări de la distanță.

Export de date
Datele din CardWash Revolution pot fi exportate convenabil de către utilizatorul activat în format foaie de calcul (.csv).

Facturare electronică
La înregistrarea în sistem, clientul poate activa solicitarea de facturare electronică, caz în care sistemul îl va notifica pe spălător de fiecare dată când utilizatorul supus facturării va face o reîncărcare, iar spălătorul-operator poate decide de fiecare dată dacă o factură sau grupați datele într-o factură lunară. Factura va fi creată în format XML și PDF pentru a fi trimisă solicitantului.

Plata prin Paypal
Prin înregistrare, utilizatorul va avea acces la o zonă rezervată unde poate verifica starea cardului său (sau a acestuia) și a tranzacțiilor aferente; de asemenea, puteți reîncărca automat cardul de la distanță prin Paypal.

Activarea de la distanță și trimiterea de credite
Managerul poate interveni de la distanță prin trimiterea de credit pe un anumit card, activarea de la distanță a unui anumit program al unui echipament sau sistem de spălare sau prin trimiterea unui credit către un anumit echipament.

Statistici și histograme
Sistemul CardWash Revolution vă permite să creați statistici și histograme cu privire la utilizarea diferitelor programe sau produse vândute de sistemele de plată conectate.

Gestionarea de la distanță a funcționalității unui echipament
Managerul va putea să reseteze de la distanță, să reactiveze, să închidă conturi, să exporte date, să șteargă date, să scoată din serviciu sau să interogeze fiecare punct de plată.

Managementul administratorilor și utilizatorilor la diferite niveluri
CardWash Revolution vă permite să gestionați diferite niveluri de administrare, de exemplu, puteți crea unul sau mai multe conturi de administrator capabile să intervină asupra tuturor funcțiilor software sau conturi de operator activate numai pentru anumite operațiuni și cărora li se poate exclude afișarea datelor confidențiale. precum chitanțele.

Administrare și consultare de la distanță prin orice dispozitiv conectat la Internet
Caracteristicile software-ului, dezvoltat în cloud, permit utilizarea acestuia de la orice terminal conectat la internet, și fiind serviciul web structurat cu tehnologie receptivă, afișajul se adaptează automat la terminalul utilizat, fie că este un smartphone, o tabletă sau un computer.